Ulasan mengenai Chocolate Slim

 • Devi
  Aku sangat senang saat aku mencoba Chocolate Slim. Ia tidak hanya akan efektif pada menggunakan tetapi juga menyenangkan untuk rasa. Dari hari pertama aku merasa ringan. Hanya satu minggu pengambilan minuman saya hilang 7 kg.
 • Dewi
  Sekarang aku kehilangan 8 kg, dan minum koktail ini hanya dalam satu bulan. Aku bukan diet, sekarang aku makan sedikit kurang manis. Chocolate Slim benar-benar hebat, ia tidak hanya mempercepat metabolisme (dan membakar kalori), tetapi juga mengurangkan selera makan!
 • Sherly
  Tidak berkesudahan, puasa tidak membawa kesan yang mendalam. Menurunkan berat badan dan kemudian mendapatkan dua kali. Hanya Chocolate Slim berat badan normal disimpan selama beberapa bulan, walaupun aku makan hampir apa-apa.
 • Andri
  Aku punya pekerjaan yang tidak aktif, bergerak sekali, dan tidak mempunyai kekuatan selepas hari bekerja. Tambahan berat badan mula untuk mengingatkan diri saya sesak nafas bahkan pada yang lain. Ia adalah perlu untuk mengambil tindakan. Dibeli Chocolate Slim, dua bulan — minus 9 kg. Di sini adalah hasil!
 • Putri
  Saya tidak pernah merasa begitu baik, selepas mengambil Chocolate Slim. Sedikit pemulihan, aku siap untuk memindahkan gunung. Kehilangan berat badan anda mulai mengambil koktail 4 kg, dan sekarang, apabila lebih banyak anda bergerak, berat badan yang senyap dan tanpa usaha pergi.
Ulasan mengenai Chocolate Slim, ulasan positif dan negatif
4.3
15